ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΚΕΦΑ Α.Ε. ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

6b
dsc00396.b
imgp2000.b
p3260046b
untitled4b

 

Η μακροχρόνια πείρα της ΚΕΦΑ Α.Ε. στις βιομηχανικές εφαρμογές εγγυάται αξιόπιστες και ιδανικές λύσεις στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, της μεταφοράς, αποθήκευσης και διαχείρισης υλικών χύδην καθώς και στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού. H υψηλή τεχνογνωσία, οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί της και η άρτια οργάνωση της εταιρείας εγγυώνται την ποιότητα ολοκληρωμένων προτάσεων και εγκαταστάσεων καθώς και άριστο AFTER SALES SERVICE.

Ο μεγάλος κύκλος πελατών της εταιρείας στις βιομηχανίες της Ελλάδας και του εξωτερικού πιστοποιούν την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Ο μεγάλος αριθμός φίλτρων αποκονίωσης, που έχουμε εγκαταστήσει σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, όπως στις χαλυβουργίες, στα τσιμέντα, στην εξόρυξη ορυκτών, στις χημικές εταιρείες, στα τρόφιμα, στα χυτήρια κ.λ.π., καθιστά την ΚΕΦΑ Α.Ε. έναν αξιόπιστο και σημαντικό συνεργάτη της βιομηχανίας σε συστήματα αποκονίωσης.

Η συνεργασία της ΚΕΦΑ Α.Ε. με αναγνωρισμένους και εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού καθώς και το άριστο τεχνικό προσωπικό της δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λειτουργικές λύσεις σε συστήματα διαχείρισης υλικών χύδην, αποκονιώσεων και πολλών άλλων βιομηχανικών εφαρμογών.

 

banner square aerolight sma   banner square kefatec small